Om meg;

Etter å ha arbeidet flere år i det private næringsliv fulgte jeg hjertet og utdannet meg til terapeut innen Holistisk behandling. 

I 1999  åpnet jeg egen praksis i Asker innenfor Kinesiologi- og Helhetsbehandling.  Siden den tid har jeg hjulpet flere barn og voksne som har hatt plager og smerter og jungeltelegrafen har vært min beste reklame.

Jeg har selv fått hjelp fra Kinesiologi/nevrotrening og andre terapiformer når lite energi, hodepine, migrene, og andre smerter og plager har redusert min livskvalitet.  Hjelpen jeg mottok motiverte meg til å ta utdanningen.

Gjennom flere år har jeg tilegnet meg kunnskap innen faget og etterhvert har studiene blitt til flere retninger med bl.annet Bowenteknikken.  Begge terapiformene er sterke,  de kan brukes  sammen eller hver for seg. Jeg benytter kinesiologitesten for å finne den beste behandlingsformen for deg.

Jeg legger vekt på å møte mine medmennesker med omsorg, tid, kunnskap, respekt og interesse.  Hvert 2. år deltar jeg på workshop og samlinger med internasonale godkjendte instruktører.

Jeg er medlem av Den Norske Kinesiologiforening, dnkf.no og http://www.bowennorge.no/,   begge foreningene er godkjendte av Norske Helsemyndigheter og registrert i Brønnøysundregisteret.

Del denne siden